что искать:
где:

Курси англійської мови в Києві – які саме варіанти обрати

Обирайти варто ретельно зваживши цілі, для яких вам потрібні знання англійської мови. Універсального варіанта, який підходить всім, не існує, бо кожен потенційний студент вже має певний рівень володіння мовою, власні потреби та мету навчання. У Cambridge Club знають, що запропонувати для різних категорій учнів та життєвих випадків. Кожен курс школи має свої особливості та переваги. Але всі вони схожі в одному – гарантують глибокі знання та почуття впевненості та проводяться в Києві, в Солом'янському районі, біля Севастопольської площі.

Що ж саме пропонує школа англійської Cambridge Club:

  1. Розмовний клуб – можливість вчитися в неформальній атмосфері для практики розмовної мови в невеликих групах до 12 осіб. Метою є розвиток впевненості, покращення навичок спілкування. А ще тут ви можете знайти нових друзів, бо у невимушеній приємній атмосфері легко зав’язуються нові знайомства.
  2. Для бізнесу – ці курси англійської мови спрямовані на діловий контекст. Охоплюють теми, пов'язані з професійною комунікацією, бізнес-листуванням, презентаціями. Потрібний рівень чинних знань — В1-С2.
  3. Для дітей – адаптовані до їхніх вікових особливостей. Заняття включають ігри та інші інтерактивні методи. Чим раніше дитина починає навчання, тим краще засвоює матеріал.
  4. Для підлітків – розроблені за програмою, де не передбачено перекладу. Тож діти починають думати англійською. По закінченню курсу вони готові до іспитів за програмою Cambridge Assessment English.
  5. Для дорослих – допоможуть вивчити мову з нуля або ж підтягнути знання до потрібного рівня.
  6. Індивідуальні курси – дадуть викладачу можливість зосередитись на одній людині. Підходять для тих, кому потрібна підвищена увага та власний графік занять, що не прив'язаний до групи.

Кожен курс дає змогу поглибити знання та підготуватися до успішного проходження міжнародних іспитів.

Навчаємо студентів англійському без стресу

Наші курси англійської мови розроблені для практичного використання отриманих знань одразу на заняттях. Ми створюємо середовище, яке спонукає починати думати англійською та підвищує мотивацію. На курсах завжди багато практики у формі ведення діалогу, моделювання ситуацій, які сприяють підвищенню навичок спілкування. Завдяки цьому зникає страх розмовляти англійською та підвищується рівень знань.

Викладачі курсів підтримують, спрямовують та корегують студентів у спілкуванні та виконанні завдань. Наші методи навчання вже допомогли багатьом українцям безболісно вивчити англійську мову та граматику.

logo.png

Статья опубликована: 09.05.2024 10:43 :: Автор: anastasiaSky

Читайте также